Werken bij de Academie

De mensen van de Academie

Een vast team van ruim 50 enthousiaste en bevlogen professionals, ieder deskundig op hun vakgebied. Ruim 100 trainers en assessoren van vrijwel elke regionale ambulancevoorziening waarop we in wisselende samenstelling een beroep kunnen doen. Zo zijn we flexibel en wendbaar en kunnen we actief inspelen op elke leerbehoefte binnen de dynamische wereld van de ambulancezorg. Samen zijn we de Academie voor Ambulancezorg!

Voor, door en samen met de sector

Onze naam zegt ’t al. De Academie voor Ambulancezorg is er voor de ambulancesector. De Academie verbindt, verbetert en vernieuwt. Zodat we goed kunnen anticiperen op vragen uit de sector en alle onderwijsuitdagingen kunnen aangaan. Samen met onze partners werken we aan een hoge kwaliteit van ambulancezorg.

team academie
werken bij de academie ambulancezorg
Een optimaal leerklimaat

"Toen ik in 2022 bij de Academie kwam werken, viel mij meteen op dat iedere schakel van de organisatie past. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, een optimaal leerklimaat. Hier ben ik trots op."

Mark-Jan Videler, programmamanager

Waar we elke dag voor gaan:

1. Voel je welkom als PIO!

We doen er alles aan om het hele proces van registratie, ontvangst, het volgen van lessen tot en met de evaluatie van ons onderwijs zo efficiënt en prettig mogelijk in te richten. Je bent als professional in opleiding (PIO) en als deelnemer aan een training meer dan welkom. We willen dat je het echt fijn vindt om bij de Academie te zijn en dat je graag terugkomt. Ons doel is bereikt als jij je volledig kan focussen op jouw opleiding of training. Samen werken we aan jouw vakbekwaamheid en zelfvertrouwen als ambulancezorgprofessional.

2. We denken graag met je mee als sparringpartner

De beroepsbekwaamheid verbeteren? Daarvoor kun je altijd bij ons aankloppen. Heb je daarnaast een specifieke onderwijsbehoefte of wil je graag een deskundige sparringpartner die je kan adviseren bij onderwijsuitdagingen binnen jouw regionale ambulancevoorziening (RAV)? We helpen je graag op weg. We faciliteren en ondersteunen waar nodig en werken graag met je samen aan nieuwe onderwijsproducten die naadloos aansluiten op de behoeften in de praktijk.

3. Actief bijdragen aan kennisontwikkeling en onderzoek

De Academie onderscheidt zich niet alleen als toonaangevend opleidingsinstituut. We verbinden ook relevante partners in het werkveld om de gezamenlijke expertise te benutten voor onderzoek en kennisontwikkeling in de ambulancezorg. Zo namen we de regierol voor de regionale ambulancevoorzieningen bij de invoering van de entrustable professional activity (EPA)-structuur in opleidingen en werken we samen met de HAN-University of Applied Sciences om het onderzoekend vermogen van professionals in opleiding te vergroten. Hiermee geven we ook invulling aan de invoering van de Landelijke Onderzoeksagenda.

team academie
Kom je ons team versterken?

De Academie is continu in ontwikkeling en heeft regelmatig plek voor deskundige, enthousiaste en leergierige professionals. Voor of achter de schermen. Neem contact op voor de openstaande vacatures.