Initiële opleiding tot verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg

Voor medewerkers die starten binnen de laag- en middencomplexe ambulancezorg biedt de Academie voor Ambulancezorg een leertraject aan. Er is een leertraject voor de chauffeurs laag- en middencomplexe ambulancezorg, en verpleegkundige middencomplexe ambulancezorg. Op diverse momenten in het leertraject trainen de chauffeurs en verpleegkundigen samen om de praktijk zo goed mogelijk te kunnen benaderen.

Lees verder


Post-initiële opleidingen

Cursussen

Pediatric Emergencies for Prehospital Professionals (PEPP) BLS

Je herkent vast het gevoel. Bij een melding waar een baby of kind bij betrokken is, zit je net even wat geconcentreerder achter het stuur en bereid je samen met je collega de hulpverlening mogelijk wat uitgebreider voor. Je doet voor iedere patiënt je uiterste best, maar bij kwetsbare kinderen ben je extra alert.

Meer informatie

Praktijkbegeleiding

Een praktijkbegeleider heeft grote invloed op de ontwikkeling van een PIO. Of een PIO slaagt of niet slaagt, kan afhangen van de competenties en kwaliteiten van de praktijkbegeleider. Daarom is het heel waardevol dat je zicht hebt op hoe je PIO's begeleidt.

Meer informatie

Assessments

De Academie voor Ambulancezorg neemt met regelmaat het Landelijk Assessment Ambulancezorg af bij ambulanceprofessionals.

Lees verder