General Instructor Course (GIC)

Haal jij ook energie uit het overbrengen van jouw expertise op anderen maar kun je wel wat extra tips en tools gebruiken om jezelf hier nog verder in te ontwikkelen? Volg dan de General Instructor Course en merk hoe je didactische kwaliteiten een boost krijgen.

Resultaat

Vol vertrouwen instructie verzorgen voor professionals in de gezondheidszorg. Dat is het resultaat van deze boeiende training. Na het volgen van de General Instructor Course ben je in staat om diverse didactische werkvormen in te zetten bij het verzorgen van trainingen. Je kunt aansluiten op de leerstijlen van de volwassen lerenden en hebt tools aangereikt gekregen om het leren zo optimaal mogelijk te faciliteren.

Opzet

Ervaren wat werkt en waarom dat werkt staat centraal in deze didactische training. In een interactief tweedaags programma doe je ervaring op met diverse werkvormen in zowel de rol van deelnemer als die van instructeur. Tijdens de training wordt er veel praktisch geoefend en ontvang je feedback op je didactische vaardigheden van zowel de trainers als je mededeelnemers.

Afronding

Na de training ga je met heel veel nieuwe inzichten, idee├źn en een bewijs van deelname naar huis.