Docent Rijvaardigheid (0,5 fte/1fte)

Ben jij onze nieuwe docent Rijvaardigheid? Word je enthousiast van het idee om ambulancechauffeurs op te leiden en zowel groepsprocessen als individuele leerprocessen te begeleiden, vaak ook over een langere periode? Spreekt het je aan om naast het geven van praktijkonderwijs ook voor de klas te staan? Fijn, dan zit het in ieder geval goed met de interesse!

De functie

Als docent Rijvaardigheid bij de Academie voor Ambulancezorg ligt je focus op het begeleiden en opleiden van studenten tot ambulancechauffeurs. Daarnaast train je ervaren chauffeurs in de bij- en nascholing en ben je assessor tijdens de landelijke assessments ambulancezorg. Je geeft zowel theoretisch onderwijs als praktijkonderwijs. Ook behoort het evalueren van lesinhoud en het leveren van een bijdrage voor de doorontwikkeling hiervan tot je verantwoordelijkheden.

 Profiel

Je hebt een positieve instelling en klantgerichte houding. Ook breng je relevante ervaring mee als docent of instructeur op het gebied van rijvaardigheid. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig maar ook pragmatisch en empathisch ingesteld. Je signaleert tijdig knelpunten en pakt deze oplossingsgericht aan. Tenslotte ben je een fijne en plezierige collega om mee samen te werken.

 Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een OGS+ pas.
  • Je bent in bezit van een geldige WRM-instructiebevoegdheid (categorie B, C is een pre).
  • Je bezit de nodige werkervaring als ambulancechauffeur.
  • Ervaring in het verzorgen van rijvaardigheidsonderwijs is een pre.

 Over ons

De Academie voor Ambulancezorg is het landelijke opleidingscentrum voor beginnende én ervaren professionals in de ambulancezorg. We verzorgen kwalitatief hoogwaardige opleidingen, specialisaties en trainingen voor ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs, Medisch Hulpverleners en (verpleegkundig) meldkamercentralisten. Ook bieden we opleidingsproducten aan voor laag- en middencomplexe ambulancezorg, medisch managers ambulancezorg en praktijkbegeleiders.

Het grootste deel van de opleidingen geven we vanuit onze inspirerende scholingslocatie in  Harderwijk.

Wij bieden

  • Een goede sfeer tussen gedreven collega’s die het beste uit zichzelf, de studenten, ambulancezorgprofessionals, het team en de organisatie willen halen.
  • Een werkplek in een professionele organisatie die verbindt, verbetert en vernieuwt.
  • Investering in professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Een passend salaris conform de CAO ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenregeling, fitnessregeling en fietsplan.

Kom je bij ons in dienst, dan start je met een inwerkprogramma.

 Solliciteren

Spreekt dit je aan? Ben jij de collega die wij zoeken? Ben jij de teamspeler die onze organisatie komt versterken? Stuur dan je motivatie en cv vóór maandag 11 december aanstaande naar HR@academievoorambulancezorg.nl.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 20 december 2023.

Heb je vragen over of naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met één van onze programmaleiders: Jacco Visser, Mark-Jan Videler of Arie Schipper

(Tel. Academie voor Ambulancezorg: 0341 – 467 560)