27 juni 2022

Individueel inschrijven

Vanaf 1 juli 2022 is het ook voor ambulancezorgprofessionals mogelijk om zichzelf in te schrijven voor post-initiële opleidingen van de Academie voor Ambulancezorg.

Het betreft een selectie, die te herkennen is aan de inschrijfbutton rechts op de cursus-/trainingspagina’s. Inschrijven voor initiële opleidingen en landelijke assessments ambulancezorg (LAA) is alleen mogelijk via de regionale opleidingscoördinator (ROC).

Inschrijfproces
Ben jij ambulancezorgprofessional en heb jij je eigen opleidingsbudget? Zoek dan binnen de post-initiële opleidingen naar een cursus/training die jij interessant vindt en die past bij jouw functie, bijvoorbeeld ambulancechauffeur of –verpleegkundige. Staat er op de pagina een inschrijfbutton, dan kun je jezelf inschrijven. Hier lees je het inschrijfproces van a tot z.
Voor overige cursussen/trainingen en het LAA, kun je je via jouw ROC inschrijven.