3 november 2021

Mondkapje weer verplicht per 6 november

Vanwege de weer oplopende besmettingscijfers en stijgende ziekenhuisopnames keert de mondkapjesplicht terug en wordt het coronatoegangsbewijs uitgebreid naar meer sectoren. Deze aangescherpte maatregelen van het demissionaire kabinet gaan in per 6 november 2021. Naar aanleiding hiervan gelden met ingang van deze datum aangepaste maatregelen bij de Academie voor Ambulancezorg.

Basismaatregelen Academie voor Ambulancezorg

  1. Bij verplaatsingen door het gebouw is het dragen van een mondkapje verplicht.
  2. Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand.
  3. Onze gezondheidscheck en algemene maatregelen blijven van kracht (w.o. handen wassen, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, bij klachten thuisblijven en testen bij de GGD). Oók als je gevaccineerd bent.
  4. Lokalen worden twee keer per dag geventileerd.
  5. Wat ook van kracht blijft is het dragen van een mondkapje tijdens het scenario- en het rijvaardigheidonderwijs.

Communicatie
Alle studenten en cursisten worden (persoonlijk, via de ROC en/of de ELO) op de hoogte gesteld en nader geïnformeerd over de aangepaste maatregelen. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Houd onze website goed in de gaten; Indien er sprake is van wijzigingen in genoemde maatregelen, dan vind je hier meer informatie hierover.

Vragen? Stuur een email naar info@academievoorambulancezorg.nl, of bel ons via telefoonnummer 0341 – 467 560.