7 februari 2021

Update lessen ivm weersomstandigheden

Update maandag 8 februari: Met het vervallen van code oranje van het KNMI vinden de lessen vanaf 9 februari gewoon plaats. Daarmee verwachten wij dat de studenten die les hebben op de Academie dan ook aanwezig zijn vanaf 9 februari. 

We zijn op de hoogte van Code Oranje die het KNMI heeft afgegeven voor maandag 8 februari. We weten tegelijk dat er mogelijk studenten zijn die de reis al hebben ondernomen of toch in de gelegenheid zijn om naar de Academie te komen. Daarom is nu het uitgangspunt dat de lessen in principe doorgaan, al dan niet in aangepaste vorm.

Wanneer studenten niet kunnen komen vanwege de weersomstandigheden, dan zullen we kijken naar een zo goed mogelijke oplossing. Ben jij student en red jij het niet om 8 februari (op tijd) naar de Academie te komen? Neem dan voor aanvang van de lessen contact op met het Opleidingsbureau van de Academie om dit door te geven, via 0341 – 467 560.