10 maart 2020

Aangescherpt beleid scholingen in verband met het coronavirus (COVID-19)

Veel ziekenhuizen, RAV’s en andere instanties hebben vergaande maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken en continuïteit in de zorg zoveel mogelijk te garanderen. De Academie voor Ambulancezorg heeft haar beleid ten aanzien van scholingen aangescherpt en handelt hierbij conform de landelijke richtlijnen van het RIVM.

Inmiddels druppelen in verband met het coronavirus, de eerste afmeldingen voor scholingen binnen. Ons streven is en blijft om scholingen zoveel mogelijk door te laten gaan. De hoogste prioriteit voor ons is dat het initiële onderwijs zo min mogelijk verstoord wordt vanwege de hoge impact op lange termijn. Helaas zullen we soms genoodzaakt zijn om scholingen te annuleren. Bijvoorbeeld als het kritische aantal deelnemers is bereikt, waardoor we niet meer de gewenste kwaliteit kunnen garanderen. In de huidige situatie is het ook mogelijk dat er een beroep wordt gedaan op ons docententeam om ingezet te worden in de praktijk.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met de Programmaleiding van de Academie voor Ambulancezorg via: 0341 – 467 560 of via info@academievoorambulancezorg.nl.