13 september 2019

Vacature Docent

Ben jij de ambulanceprofessional die graag zijn kennis en kunde wil overdragen? Dan willen wij jou als collega in ons docententeam op de Academie voor Ambulancezorg!

Wij zoeken

  • Een ambulanceprofessional die bij voorkeur 18 tot 36 uur per week beschikbaar is. Minder uren is bespreekbaar.
  • Experts in de ambulancezorg die zich op vakinhoudelijk & didactisch vlak (nog) verder willen ontwikkelen;
  • Enthousiaste collega’s die in staat zijn om stimulerende leeromgevingen te creëren, te stimuleren en te motiveren;
  • Flexibele teamspelers met een onderzoekende houding.

Als lid van het docententeam ben je breed inzetbaar en word je zowel in de initiële opleidingen, als in de bij- en nascholingen ingezet. Met jouw ervaring uit het werkveld weet je te inspireren en te motiveren. Je verzorgt vakinhoudelijke lessen (theorie en vaardigheidsonderwijs, zowel technische- als niet technische vaardigheden). Je begeleidt initiële studenten bij het onderwijsleerproces en je ontwikkeld samen met je collega’s delen van het curriculum. Je verzorgt bij- en nascholingen voor ambulanceprofessionals en bent lid van het assessorenteam. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet en kunt deze veranderingen vertalen naar het onderwijs.

Wij bieden

  • Een goede sfeer tussen gedreven collega’s die het beste uit zichzelf, de studenten, het team en de organisatie willen halen;
  • Een werkplek in een professionele organisatie die erop gericht is te verbinden, te verbeteren en te vernieuwen;
  • Een passend salaris conform de CAO ziekenhuizen;
  • Passende doorgroeimogelijkheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenregeling, fitnessregeling en fietsplan.

Kom je bij ons in dienst dan start je met een intern inwerkprogramma.

Over de Academie voor Ambulancezorg

De Academie voor Ambulancezorg is het landelijke opleidingscentrum voor beginnende én ervaren professionals in de ambulancezorg. We verzorgen kwalitatief hoogwaardige opleidingen, specialisaties en bij- en nascholingen voor ambulanceverpleegkundigen,- chauffeurs en verpleegkundig meldkamercentralisten. Ook bieden we opleidingsproducten aan voor zorgambulancebegeleiders, medisch managers ambulancezorg en praktijkbegeleiders. Het grootste deel van de opleidingen geven we vanuit onze academie in Harderwijk.

Solliciteren

Spreekt dit je aan? Ben jij de collega die wij zoeken? Bij jij de teamspeler die onze organisatie komt versterken? Stuur dan je motivatie en C.V. voor 15 oktober a.s. aanstaande naar p&o@academievoorambulancezorg.nl. De gesprekken vinden plaats op 21 oktober a.s.

Meer informatie

Heb je vragen over, of naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met één van de programmaleiders: Martijn Forrer of Arie Schipper.

(tel. Academie voor Ambulancezorg: 0341 – 467 560).