14 augustus 2017

Instroomprogramma Cardiac Care Verpleegkundigen officieel van start

Vanaf september 2017 starten we officieel met het instroomprogramma voor CCV’ers. In opdracht van AZN heeft de Academie voor Ambulancezorg een instroomprogramma ontwikkeld om de cardiac care verpleegkundigen ook toegang te geven tot de initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige.

Officiële start instroomprogramma vanaf september
In mei 2017 zijn we een eerste instroomprogramma gestart met een pilotgroep van studenten. Vanaf september 2017 starten we officieel met het instroomprogramma. Het is de bedoeling dat cardiac care verpleegkundigen vier keer per jaar kunnen starten en aansluitend doorstromen in de initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige. Per instroommoment is er op dit moment ruimte voor acht deelnemers.

Cardiac Care Verpleegkundigen aanmelden
Aanmelden voor het instroomprogramma kan via de ROC van je RAV.

Bekijk de opleidingspagina CCV-instroom op deze website