8 juli 2015

Vakbeurs, Symposium en Ambulance Challenge 6 en 7 april 2016

Op de eerste dag van het evenement, 6 april, is er een symposium voor alle zorgprofessionals gepland dat geopend wordt door André Kuipers als keynote speaker.

Al jarenlang is de Ambulance Vakbeurs een begrip, dit succesvolle evenement wordt op 6 en 7 april voortgezet op het bouw en infra park te Harderwijk.

De deelnemende teams aan de Ambulance Challenge krijgen op 6 april ’s avonds een briefing, daarna overnachten zij in een nabij gelegen hotel. De Ambulance Challenge daagt de teams uit op diverse onderdelen en vraagt om samenwerking. Het zou erg leuk zijn als alle RAV-en vertegenwoordigd worden tijdens de Ambulance Challenge.

Het tweedaagse evenement wordt op 7 april feestelijk afgesloten in het kader van de campagne ‘De mensen van de ambulance’. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst worden ook de beoordelingen van de Ambulance Challenge bekend gemaakt.

Per RAV kan 1 team meedoen aan de Ambulance Challenge op 7 april 2016. Een team bestaat uit 1 ambulanceverpleegkundige, 1 ambulancechauffeur, 1 meldkamercentralist ambulancezorg, 2 zorgambulancebegeleiders (of indien niet aanwezig binnen je RAV nog 1 ach en 1 avp) en 1 beoordelaar.

In verband met de organisatie is het van belang dat wij vóór 15 september aanstaande de aanmeldingen van de teams binnen hebben. Je kunt je team inschrijven via je ROC. 

We kijken uit naar een interessant evenement met kennisuitwisseling voor alle zorgprofessionals!

De flyer van het evenement: Leiderschap in Ambulancezorg flyer